26 Οκτ 2006

Ρε άει σιχτίρ...

Σίγουρα ήδη το 'χουν πει πολλοί, αλλά αυτό που έγινε αποτελεί ένα ακόμη σημάδι ποινικοποίησης της καθημερινότητάς μας, λογοκρισίας και φασιστοποίησης. Ούτε κι έχω καμία διάθεση να το αναλύσω.

Απλώς να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στον Αντ.Τσ. και στο blogme.gr




Σκατά στους τηλεβιβλιοπώλες...

Περισσότερα και ουσιαστικότερα εδώ:
http://www.blogme.gr/
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=591327
http://monitor.vrypan.net/search?q=blogme.gr
http://funel.blogspot.com/



5 σχόλια:

funEL είπε...

O ΜΗΝΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Και με την άτοπο απαγωγή στα blogs του blogme.gr το συμπέρασμα βγαίνει απολύτως σίγουρο(δεν σατιρίζεται κανένας άλλος έντονα σε κανένα άλλο blog στο ευρετήριο του blogme. Gr. Όπου, σημαντικό, το μοναδικό στη κατηγορία του blog ήταν ΜΟΝΟ το funel.blogspot.com. ) Επικουρικά αναφέρουμε τις ανάλογες απειλές (όπου και βρήκαν έδαφος) στο site kafenes.gr από τον κ Λιακόπουλο (απ ότι φαίνεται ο ιδιοκτήτης του site γλίτωσε ανάλογη μεταχείριση). Φυσικά ξέρουμε και άλλους ιστιότοπους που έγιναν ανάλογες τραμπούκικες απειλές. (σε άλλους έπιασε, σε άλλους όχι) Περισσότερα σε ανάλογο ένθετο ποστ συντόμως.

Όλοι ξέρουν ποιός είναι ο κ. Λιακόπουλος τι πρεσβεύει, το παρόν και το παρελθόν του. Όλα αυτά είναι απολύτως αναμενόμενα και συνάδουν απόλυτα με το «Δυνατό και Ελληνικό» προφίλ του.
HEIL UBERMENSCH LIAKO. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ. GOTT MIT UNS.


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
”Με φέρνεις σε δύσκολη θέση, γιατί έψαξα και βρήκα (ΟΧΙ μέσω του κατηγορούμενου) ποιός είναι ο μηνυτής. Αμφιταλαντεύομαι αν πρέπει να το πω, δεν είναι δικιά μου δουλειά να το πω, επειδή όμως όντως το θέμα είναι πολύ σοβαρό, επειδή το θέμα εκτός από σοβαρό είναι και δημόσιο και μας αφορά όλους, επειδή οδήγησε εμμέσως σε δραστικό περιορισμό του δικαιώματος της έκφρασης, επειδή θεωρώ ότι συντρέχει αξιολογικά ισχυρότερο συμφέρον να μην μείνει κρυφό το όνομα του μηνυτή (ιδιαίτερα μάλιστα αφού πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο), γιατί με την μυστικοπάθεια δημιουργείται και παγιώνεται μια ατμόσφαιρα φόβου και απειλής που τσακίζει την ελευθερία του μέσου στη ρίζα της, μηνυτής είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος. Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της εγκλήσεώς του και εννοείται ότι εφόσον θεώρησε ότι θίγεται, δικαιούταν να προστατεύσει τον εαυτό του με κάθε νόμιμο μέσο. Αφού όμως τα πράγματα πήραν τη δυσανάλογη τροπή που πήραν, το θέμα παύει να αφορά μόνο αυτόν, έχει ευρύτερη διάσταση και ο κόσμος δικαιούται να γνωρίζει. Δημοκρατία έχουμε κι ό,τι οδηγεί εκ του αποτελέσματος στον περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης και της ελευθεροτυπίας, δεν είναι ένα θέμα που άπτεται μόνο των αμέσως εμπλεκομένων. “
Στα comments του old boy.
http://old-boy.blogspot.com/2006/10/blog-post_116187810249534670.html


* φυσικά, κατά τη γνώμη μας, λίγο νοιάζει τον κ. Λιακόπουλο η έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια. Τον νοιάζει να βρει ΠΟΙΟΣ τον σατιρίζει... μετά έχει αυτούς άλλους τρόπους να τον εκπολιτίσει αλά Πούτιν, εκτός δικαστηρίων δυνατά και ελληνικά... πάντα κατά τη γνώμη μας φυσικά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
منصتك الاخبارية είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
نقل العفش είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
omar ail είπε...





Your site is very helpful
http://antinsects.freeblog.biz/
https://antiinsects.page.tl/
http://antiinsectss.over-blog.com/
https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/
http://dl3najd.com/