10 Ιαν 2007

Απορία ψάλτου Ψωμιάδη, βηξ...



Εντάξει, είμαι άθλιος και κακόγουστος, το ξέρω. Απλά για να γελάσω έκανα αυτό το φωτο-παιχνιδάκι μιας φωτογραφίας από ένα reunion (περί reunion ειδικός είναι ο nikolakisdiaselos, ρωτήστε τον να σας πει) του Πανίκα με παλιούς συμμαθητές του. Η κάτω φωτό, η αθώα, είναι η πραγματική (διότι πάνω από όλα ο Πανίκας δεν φοράει στρινγκ).

Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθεί κανείς αυτό τον καιρό αλλά έχω και γω το κόλλημα μου με τον νομάρχη, κι όλο με αυτόν θέλω να ασχολούμαι... (άσχετο, τον είδατε καλέ χτες, τι καλός που ήτανε στην ΕΤ3, στην εκπομπή με θέματα ανδρών & γυναικών της Σύνθιας της Σάπικας, -αυτήνής καλέ που είναι βαλτή από τον κουμπάρο της τον Καραμανλή στο κανάλι και έφαγε την Τρίτη Ματιά, την εκπομπή του πασόκου Μπλιάτκα, εκπομπή 15ετίας, παρακαλώ;).

Ο κύριος νομάρχης της Θεσσαλονίκης λοιπόν προ μηνός περίπου πανηγύριζε εις τας Αθήνας μετά από συναντήσεις με υπουργούς για τα χρηματικά ποσά που υποτίθεται ότι είχε εξασφαλίσει για τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης. Διαβάζουμε όμως σήμερα στις εφημερίδες με έκπληξη ότι είναι αποφασισμένος, όπως και πέρυσι το Μάρτη, να βάλει λουκέτο στη ΝΑΘ, γιατί υπάρχει έλλειψη προσωπικού στη ΝΑΘ και δεν υπάρχουν και πόροι για προσλήψεις. Κινηματίας και με κινήσεις εξ αριστερών ο Παναγιώτης Ψωμιάδης!

Όλα αυτά συνδέονται:
- Με τα κάλαντα της ΚΝΕ στον νομάρχη προ ημερών (έλαβε τουτέστιν τις κατάλληλες διδαχές).

- Με την αποφυλάκιση όλων των κουμπάρων (τους οποίους πρέπει κάπου στη νομαρχία να προσλάβουμε).

- Με την επιθυμία μέσω νέων μετεκλογικών ρουσφετιών να καταπολεμηθεί η ανεργία στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα να εξασφαλισθεί η εκλογή του Πανίκα στη δημαρχία Θεσσαλονίκης στις επομενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

- Να θυμίσουμε μόνο ότι και περυσι που την έκλεισε τη νομαρχία ζητώντας πόρους για περιφερειακά έργα, τα έλαβε. Αν γίνανε τα έργα, δεν ξέρουμε... Ωστόσο όσοι θυμάστε την ιστορία με τη χωματερή των Ταγαράδων, για παράδειγμα, μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα...


Α, και ιδού η αποστρινγκοποίηση του νομάρχου, ιδού η γυμνή (στο πανωκόρμι) αλήθεια:


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήμουν και γω στο κότερο!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω, το ξέρω πάνε...
Αλλά τα δικά σου τα άπλυτα αργούν ακόμη να βγουν στη φόρα...
Ζήτω ο κιτρινισμός!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, εγώ ο χαμουτζής, δεν έχω -ακόμα- βγάλει συμπέρασμα αν ο λεγάμενος, παίρνει λεφτά για σχολεία, πλημμύρες κλπ και δεν τα χρησιμοποιεί ή αν δεν του δίνουν όπως καταγγέλλει.
Φωτίστε με, παρακαλώ.

Όπως και να'χει πάντως, κοροϊδεύει πολλούς χατζηαβάτηδες ο καραγκιόζης!

Ανώνυμος είπε...

Μμμμ, παράλληλε... Δύσκολο να δωθεί απάντηση ευθέως στο ερώτημά σου. Η αλήθεια είναι πως -όπως όλη η Τοπ.Αυτ.- η ΝΑΘ δεν παίρνει και πάάάρα πολλους πόρους. Ωστόσο πέρυσι, που ειχε ξανακλείσει τη νομαρχία, πήρε κάποια χρήματα. Τι τα έκανε; Δεν ξέρω. Ο ίδιος καμαρώνει για την αύξηση του αριθμού των σχολικών αιθουσών. Από την άλλη, για παράδειγμα, στη χωματερή των Ταγαράδων, που χρόνια κάποιοι φωνάζαν ότι κάτι πρέπει να γίνει εκεί, δεν έγινε το παραμικρο. ΄Ηρθε κι εκείνη η φωτιά και έκτοτε γενούνται μονόφθαλμα κατσίκια στην περιοχή. Και το γάλα είναι γεμάτο διοξίνες. Η πλάκα είναι ότι στις πρώτες μετρήσεις μετά την πυρκαγιά δεν φάνηκε ύπαρξη διοξινών και είχε βγει το ντουέτο δημάρχου και νομάρχη και πανηγυρίζανε. Μετά όμως όλες οι μετρήσεις δείξανε σοβαρό πρόβλημα στο γάλα ειδικά και στο (υπ)έδαφος της περιοχής. Φυσικά το θέμα κουκουλώθηκε. Και φυσικά όλοι ευχαριστούμε το θεό που δεν βρέχει και πολύ συχνά πια εδώ πάνω, γιατί τα αντιπλημμυρικά έργα, που μας έχουν υποσχεθεί εδώ και χρόόόνια μετά την πυρκαγια στο Σειχ Σου, τα πήρε και τα σήκωσε ο Βαρδάρης...

ΥΓ. Εννοείται πως σε σύγκριση με τη δύσμοιρη υπόλοιπη ελληνική περιφέρεια η Θεσσαλονίκη παίρνει περισσότερους πόρους. Τι να πουν και κάτι ξεχασμένοι από το Θεό στην Ηπειρο ή στη Θράκη;