23 Ιαν 2007

Virtual high

Ζούμε στην εποχή της εικονικής πραγματικότητας. Αυτό έχει ειπωθεί και ξαναειπωθεί. Είναι μια φράση τόσο κλισέ που μου προκαλεί στομαχικές διαταραχές. Από την άλλη όμως, όσο και αν έχω επίγνωση αυτού του πράγματος, σκαλίζοντας απ’ εδώ κι απ’ εκεί, βρίσκω κάποια πράγματα που με κάνουν να αναφωνήσω «έλεος»…

Υπάρχει λοιπόν κάπου στο Διαδίκτυο το Red Light Center, ένα adults only site, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργήσουν μια εικονική προσωπικότητα και να τσατάρουν με διάφορους άλλους ή να κάνουν -εικονικά πάντα- οτιδήποτε άλλο θέλουν. Όπως ίσως κάποιοι κατάλαβαν, το Red Light Center έχει πάρει την ονομασία του από την Red Light District του Άμστερνταμ. Όμως το Άμστερνταμ (καλώς ή κακώς) είναι επίσης γνωστό για τα coffee shops.

Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες του Red Light Center, θέλοντας να γίνουν όλο και περισσότερο Αμστελοδαμίτες, έστω και εικονικά, προσφέρουν κι ένα virtual high στον επισκέπτη, ο οποίος, άμα θέλει, μπορεί να παει να αράξει σε ένα εικονικό coffee shop και να παραγγείλει τον εικονικό του ναργιλέ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του ίδιου του ιστοχώρου, οι χρήστες έχουν αναφέρει μια εκπληκτική ομοιότητα του εικονικού φτιαξίματος με το πραγματικό φτιάξιμο από ένα καλό «γάρο».

Επίσης το Red Light Center ισχυρίζεται ότι από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε εγκαινίασε αυτήν την δυνατότητα, έχει προσφέρει περίπου 46 κιλά εικονικής ινδικής κάνναβης στους χρήστες του σάιτ.
Όσοι λοιπόν ξεμείνατε, τραβάτε κατακεί. Κι αφήστε κάτι συντηρητικούρες σαν κι εμένα να εξανίστανται, να απορούν και να αναφωνούν «ήμαρτον».

Virtual high… Μόνο η μία από τις δύο αυτές λέξεις με ενοχλεί και θέλω να ελπίζω ότι είναι ξεκάθαρο ποια από τις δύο.


ΠΗΓΕΣ
http://www.redlightcenter.com/
Ετούτο είναι, επαναλαμβάνω, σάιτ μόνο για ενήλικες. Δεν γνωρίζω επίσης αν κουβαλάει και διάφορα spam, pop up, pop corn κτλ. Οπότε αν δεν είστε σίγουροι ότι έχετε καλά οχυρωμένο το πισί σας, μην κλικάρετε.


Αντιθέτως το HighTimes είναι ένα πολύ χαριτωμένο και ασφαλές ηλεκτρονικό περιοδικό για το lifestyle του ευσυνείδητου καλλιεργητή κι αγρότη... Το προτείνει και η εκπομπή για του αγρότες της ΕΡΤ, αλλά και το "Με αρετή και τόλμη", η τηλεοπτική εκπομπή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, διότι ξέρουν αυτοί από καλό λάδι…
http://www.hightimes.com/ht/news/content.php?bid=358&aid=3

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βέρα Λάμπρου, έχει το μαγαζί;

ΠανωςΚ είπε...

Θλίψη μάλλον έχει, πολλή θλίψη και μοναξιά... Οχού, με πιάσανε οι γκρίνιες μου.