14 Φεβ 2007

Το Κάνσας Σίτι καλωσορίζει τον Δαρβίνο


Το τοπικό συμβούλιο εκπαίδευσης του Κανσας στις ΗΠΑ ψήφισε την ματαξανα-επαναφορά της δαρβινικής θεωρίας στο σχολικό πρόγραμμα διδασκαλίας. Μάλιστα, εν Χριστώ αδερφοί, τόσο καιρό το Κάνσας θεωρούσε αντιεπιστημονική και αντιχριστιανική αυτή τη θεωρία (για την ακρίβεια δεν τη θεωρούσε καν θεωρία αλλά υπόθεση!).

Άλλωστε οι χριστιανοδεξιοί είχαν να αντιτείνουν την πολύ πιο πιστευτή θεωρία του “ευφυούς σχεδιασμού”, δηλαδή: Η ζωή, ο κόσμος, η φύση, όλα περίπλοκα και μεγαλειώδη, είναι αδύνατον να δημιουργηθήκανε από μόνα τους, ωσάν ανεμογκάστρι. Χρειάζεται μια ευφυής δύναμη για να δημιουργηθούν όλα αυτά, guess ποια; Μην το ψάχνετε, η γάτα που κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια είναι ο Θεός αυτοπροσώπως! Άλλωστε, η πολιτισμική (μη) εξέλιξη του Κάνσας από μόνη της διαψεύδει τις δαρβινικές παπαριές περί εξέλιξης του ανθρώπινου είδους… Κάποιοι, δισεκατομμύρια χρόνια μετά, παραμένουν πιθήκια (Ρατσιστικό; Ζητώ συγγνώμη από τα πιθήκια).
Πηγή Reuters και για την ακρίβεια εδώ

2 σχόλια:

nahames nakanamoko είπε...

λίγο αργά,αλλά κάλλιο αργά (που λέει κι ο θυμόσοφος λαός)

και πάλι καλά να λες που οι κάφροι επαρχιώτες,αμερικάνοι cowboys θα μάθουν κ δυο πράματα

ΠανωςΚ είπε...

Είθε τα μυστικά τάγματα των ελφ να είναι δίπλα μας μέχρι το 2011 οπότε θα έρθουν οι el, για να σώσουν την Ορθοδοξία με τη βοήθεια του ξανθού γένους.