6 Φεβ 2007

Τι είναι αυτά που λες ρε;

Δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θοδωρής Ρουσόπουλος: "Ουδέποτε εδέχθη διαδηλωτής απρόκλητη επίθεση ή γενικότερα επίθεση από την αστυνομία".



Και προτού βιαστείτε να ανακράξετε ομοίως με τον τίτλο του ποστ, να σας πω ότι έχει δίκιο. Ο κύπριος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη άλλωστε δεν ήταν διαδηλωτής -απλώς έτυχε να βρίσκεται εκεί. Οι κουκουλοφόροι είναι άθλιοι κουκουλοφόροι, πρεζάκια, επίδοξοι ληστές τραπεζών και τρομοκράτες, Κουφοντίνες κτλ., οι συνταξιούχοι -χώρια που φάγανε ξύλο από τους μπάτσους του ΠΑΣΟΚ και ουχί της ΝΔ- απομυζούν τον εθνικό πλούτο με τις συντάξεις που παίρνουνε, αρα ας φάνε κανα-δυο ψιλές μπας και μείνει κανείς στον τόπο (αυτό είναι που λέμε τόπο στα νιάτα), οι φοιτητές δεν είναι πραγματικοί φοιτητές αλλά αναρχικοί (ή συνταξιούχοι ή Κύπριοι) μεταμφιεσμένοι σε φοιτητές (διοτι οι πραγματικοί φοιτητές οφείλουν να ενδιαφέρονται μόνο για τα μαθήματά τους), κατά συνέπεια ο κ. Ρουσόπουλος έχει δίκιο: Ουδέποτε πραγματικός διαδηλωτής έφαγε απρόκλητα ξύλο από τους μπάτσους.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά κι έχει δίκιο ο Ρουσόπουλος. Η αστυνομία δεν δέρνει κανέναν. Μόνοι τους δέρνονται οι διαδηλωτές. Ή πέφτουν πάνω σε ζαρντινιέρες. Γιατί ο κάθε διαδηλωτής κρύβει κι έναν μαζοχιστή μέσα του.

Σας τους άλλους που πάνε και πέφτουν στην πορεία της σφαίρας του μπάτσου που πυροβόλησε κατα λάθος.

ΠανωςΚ είπε...

Ναι βρε rocean, ειδικά αυτοί οι τελευταίοι είναι... μάστιγα.

Mantalena Parianos είπε...

O Ρουσόπουλος ζει μέσα σε μια γυάλα, όπως ο Μichael Jackson.
Αν είπε κα΄τι τέτοιο όντως, επιβεβαιώνει ότι μεγάλωσε και μέσα σε μια τέτοια.

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Μη ξεχνάμε και την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στο Δήμαρχο Αθηναίων και τους διαδηλωτές που σαν κοράκια έπεφταν πάνω στα κλόμπ των έκπληκτων αστυνομικών που ανύμποροι να αντιδράσουν έμειναν να κοιτάζουν. Αυτοί οι διαδηλωτές! Μόλις δουν κλομπ παν κατευθείαν πάνω του!!Λες και τους τραβάει μαγνήτης...

παράλληλος είπε...

Οι μεγαλύτεροι σύγχρονοι αριβίστες είναι ο Ρουσόπουλος, η Παζαΐτη, η Ντενίση και η Αγγελοπούλου...
Δεν γνωρίζω την σειρά!

ΠανωςΚ είπε...

@ Mantalena Parianos: Το είπε, το είπε... Και σωστά υπενόησες πως έπρεπε να είχα δώσει κάποια πηγή: http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18759&m=N10&aa=3

@ Ioannis: Μια λέξη μόνο: ΝτιΝατάλε. Α, και σε περιμένουμε.

@ Παράλληλος: Η σειρά δεν έχει σημασία! Το ζήτημα είναι να μπορέσω να χωθώ κι εγώ σε αυτήν την εκλεκτή κοινωνική ομάδα!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Πανωκάτε μου! Αυτό το ποστάκι το είχε κοπιάρει ανερυθριάστως το «Το Άρθρο» στο σχετικό μπλογκοένθετό του. Αν θένε να γεμίζουν την ύλη τους, να πληρώνουν κιόλα!

ΠανωςΚ είπε...

Σκυλε μου: χαχαχαχα...

ΠανωςΚ είπε...

Και για να μην παρεξηγηθεί ο γέλωτάς μου: Γελώ γιατί το βρίσκω αστείο. Για λόγους που μόνο εγώ τους ξέρω (αντε και κάποιοι real life φίλοι) θεωρώ αστείο ότι το "Αρθρο" μας έκανε την τιμή να μας συμπεριλάβει στο ένθετό του. Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με το σχόλιο του Σκύλου της Βάλια Κάλντα και απλώς επαναλαμβάνω αυτό που είχα πει στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε γίνει στου http://tuki8eblom.blogspot.com/2007/01/blog-post_25.html#comments:

"Αν το δουμε και από την άλλη πλευρά, αυτή των εργαζομένων στις εφημερίδες, η εκούσια ή ακούσια χορήγηση κειμένων ανευ αντιτίμου από μπλόγκερζ σε εφημερίδες, για να καλυφθεί ύλη, χαλάει την πιάτσα".

Και, φυσικά, σιγά μη κάτσω να κάνω κοτζάμ ποστ για αυτό το ζήτημα. Οποιος το είδε εδώ, το είδε.
Απλώς, να πω ότι έπρεπε να είχα ειδοποιηθεί νωρίτερα, να αγόρασω την εφημερίδα, προκειμένου να κορνιζώσω τη σχετική σελίδα και να τη δώσω στην μαμά μου να τη βάλει σε περίοπτη θέση στο σύνθετο του σαλονιού!