20 Νοε 2007

Δεσποινίς Σκλαβιά, ετών 39

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο: έχεις έναν υγιή άνθρωπο και έναν βαριά ασθένή. Παίρνεις τον ασθενή και τον βάζεις να κάτσει δίπλα στον υγιή. Αυτό ήταν. Ως διά μαγείας, ο ασθενής έχει βρει την υγειά του, η οποία του "μεταγγίστηκε" από τον υγιή.

Εστω λοιπόν ότι είστε ο Μαγγίνας, που δεν σας το εύχομαι. Εκτός από δεξιός, είστε υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κι έχετε να λύσετε το ασφαλιστικό (κι επιπλέον σας μισεί θανάσιμα αυτός ο σκατοκουβάς η πεθερά σας). Μια μέρα, κάνοντας αναζήτηση στο Google για "Τιν, Έιζιαν, Σέξι, Χοτ Μπρουνέτ" διαβάζετε στο μπλογκ Εβριθιγκ Γιου Νοου Ιζ Ρονγκ (του οποίου ο τίτλος σας πείθει απόλυτα) την παραπάνω συνταγή εξυγίανσης και την βρίσκετε καταπληκτική. Ετσι θα ξεφορτωθείτε το βραχνά. Ετσι θα σας αγαπάει ο Γιάννης Μανώλης, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, μέχρι και η πεθερά σας.

Παίρνετε ένα υγιές ταμείο (ας πούμε των δημοσιογράφων, τους οποίους μάλιστα κολακεύεις αναγορεύοντάς τους από αλήτες-ρουφιάνους σε επιστήμονες, όχι του Σαλιαρέλη, διαφορετικούς) και το ενοποιείτε με ένα που αντιμετωπίζει βαριά προβλήματα. Αυτό ήταν. Ταμειακή εξυγίανση.

Τσούζουν τα μάτια από την ακτινοβολία του υπολογιστή, ο Μπίλι Κόργκαν κάτι γουργουρίζει στ' αυτιά μου, ο κέρσορας πάει πολύ πιο γρήγορα από όσο αντεχώ, το στομάχι τα έχει παίξει από τους πολλούς καφέδες και κάνω στα γρήγορα τον υπολογισμό: 39-7=32, 32+30=62. Μιλάμε, θα προλάβω να κάνω πολλά!

5 σχόλια:

Dylan Dog είπε...

Κάτσε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι επιστήμονες που έμειναν στην απέξω !
Στην προήγουμενη κυβέρνηση είχαμε την Μαριέττα super star , κάτι μου λέει ότι ο δρ Μαγγίνας θα την ξεπεράσει σε λάμψη !!!

ΠανωςΚ είπε...

Ντίλαν Ντογκ (αλήθεια είχε σκύλο ο Μπομπ; δεν μου είχε πει τίποτε!) το μαριεττόμετρο του Μαγγίνα θα εξαρτηθεί από τις λαϊκές αντιδράσεις. Κι αυτές δυστυχώς σαν να αργούν ακόμη...

παράλληλος είπε...

Θα προλάβεις να πάρεις δυο μηνιάτικα.
Αλλά και πάλι... στα 92 χρόνια σου, που να τα φας? Στα μπουζούκια?

nikolakisdiaselos είπε...

θα σου στείλουμε την σύνταξη στον παράδεισο να κερνάς αγγελούδια του τσάρλι

ΠανωςΚ είπε...

Στις κιθάρες παράλληλε θα τα φάω... Πουρόκερ!

Νικολάκη, μπα, κράτα τη σύνταξη για να κάνεις αυτό το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη που τόσα χρόνια θες να κάνεις... (χα!). Θα σε κυττάω από ψηλά και θα σε καμαρώνω.