15 Ιαν 2008

Πήξαμε στους ορνιθόρρυγχους









Nα περάσει ο επόμενος (γενικός γραμματέας) παρακαλώ...







"Αφετε τα παιδία έρχεσθαι προς εμέ": Σε ρολό Τζίσους ή Σάκη Ρουβά ο υφυπουργός Παιδείας Λυκουρέντζος. Και ναι, μην απορείτε, υπάρχει κι ας μην τον ήξευρε ούτε η μάνα του (η Παναγία;) μέχρι πρότινος.













Να τον προσέχεις, Μιχάλη, τον νιούφη γενικό γραμματέα: Εχει κάτι σατανικό στο βλέμμα του...







Σήμερα το πρωί στο λιμάνι Θεσσαλονίκης οι διαδηλωτές εργαζόμενοι, που αντιδρούν στις αποφάσεις της κυβέρνησης περί ιδιωτικοποίησης του ΣΕΜΠΟ, "φτάσαν αργά, μετά τη λήξη της συνεδρίασης", όπως ισχυρίστηκαν εκπρόσωποι της διοίκησης του ΟΛΘ, και δεν προλάβαν τη συζήτηση κατά την οποία ερήμην τους αποφασίστηκε το μέλλον τους. Τι τους καθυστέρησε; Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία: κάτι πέρδοντες ορνιθόρρυγχοι*.





* Ορνιθόρρυγχος
Γένος πρωτόγονων ωοτόκων θηλαστικών, που περιλαμβάνει ένα μόνο είδος: τον ορνιθόρρυγχο τον παράδοξο. Εχει σχεδόν κυλινδρικό σώμα που καλύπτεται από χονδρό και χαλαρό δέρμα. Ζώο αδηφάγο, κολυμπά και περπατά με άνεση. Είναι πολύ καλά προσαρμοσμένο στην ημιυδρόβια ζωή και ζει περίπου 10 χρόνια. Κυνηγά τη νύχτα, ενώ στη διάρκεια της ημέρας ζει μέσα σε τρύπες που σκάβει στο χώμα.
Οι φωτογραφίες από το ΑΠΕ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πράγμα περίεργο... Και στον Πειραιά "καθυστέρησαν" να φθάσουν. Άτιμες συγκοινωνίες και άτιμο traffic jam σε λέω.

Μετεωρίτης είπε...

...καλημέρα!
Όπως έχω δηλώσει στο τίμιον τούτον blog-ΚΑΤΙ έχω με τον Λιάπη-ΚΑΤΙ που δεν εξηγείται και που ΔΕΝ μπορεί να εξηγηθεί-ΕΝΑ ΜΙΣΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟ ΕΠΙΕΙΚΩΣ...γκρ, γκρρρ...

Και με πόση χαρά βλέπω την χολιγουντιανή φάτσα του ΄πρώτο τραπέζι πίστα-και ύστερα και άλλη φωτό-αχ! Τα φλας!! Οι παπαράτσι!!

Και για να λύσω το μυστήριο: κάποτε δούλευα κάπου όπου είχε να κάνει με το Υπουργείο Μεταφορών!!! Ποιος ήταν τότε υπουργός;! Ο Γουόρεν Μπίτι!! Γκρ, γκλονκ, μπλχ... (σόρι, παιδιά, τυφλώθηκα, δεν ξέρω τι γράφω, κάποιος να μου κάνει ντιφράγκμεντ λέμε!!)

Όταν βλέπω τη φάτσα του Λιάπη δεν μπορώ να σκεφτώ. Ούτε να αφήσω σχόλια -όσο σοβαρό κι αν είναι το θέμα.
we want more Γουόρεν!!!
Πάνο, μου έφτιαξες τη μέρα!! Γέμισα με πολιτισμό!!

ΠανωςΚ είπε...

@ Exiled: Ατιμες συγκοινωνίες ή άτιμη κοινωνία;

@Μετεωρίτη: Αντε ρε, είχαμε δηλαδή κάποτε "κόκκινο" (όχι γάβρο, πολιτικά εννοώ κόκκινο) υπουργό; Και μάλιστα με δεξιά κυβέρνηση. Πάλι μλκία έκανε ο Κωστάκης.
Α, άσχετο, τσέκαρε το μέηλ σου (αυτό που δίνεις στο μπλογκοπροφίλ σου). Σου έστειλα κάτι που θα σε ενδιαφέρει, ελπίζω.

Μετεωρίτης είπε...

!!!!!!!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!

(bobby is alright!
bobby is alright!
he is a natural born poet
he is just out of sight!!)