4 Μαρ 2008

Commentshop

Τούτη εδώ είναι η κεντρική σελίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης, έτσι όπως την είδα σήμερα το μεσημέρι. Φαινομενικά τίποτε περίεργο δεν έχει. Μόνο που σήμερα (4.3.08) προστέθηκαν κάποια δελτία Τύπου. Αν παρατηρήσει κανείς προσεχτικότερα θα δει ότι το σημερινό και το χτεσινό (3.3.08) έχουν παρόμοιους τίτλους "Δηλώσεις του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη για θέματα επικαιρότητας".


Εχοντας διαβάσει τα χτεσινά, τα οποία λίγο πολύ παρατέθηκαν σε χτεσινό ποστ και είναι αυτά που βλέπετε παραπάνω, μπήκα να διαβάσω τα σημερινά (αυτά που βλεπετε παρακάτω). Στην αρχή παραξενεύτηκα. Μου φάνηκαν ίδιες δηλώσεις, ελαφρώς διαφορετικές. Με μια προσεκτικότερη ανάγνωση άρχισα να ψυλλιάζομαι ότι συνέβη το εξής: το χτεσινό δελτίο Τύπου περιλάμβανε-αυτούσιες- κάποιες δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη, οι οποίες ήταν ολίγον τι σουρεαλιστικές (περί Καραμανλή και... Λαζόπουλου, περί εικονικής πραγματικότητας κτλ.), ενώ στο σημερινό οι ίδιες δηλώσεις είχαν ρετουσαριστεί και ευπρεπιστεί (απορία: γιατί δεν αφαιρέσανε το πρώτο δελτίο Τύπου μετά το ρετουσάρισμα;).

(ενα κλικ πάνω σε κάθε φωτογραφία αρκεί για να μπορέσετε να διαβάσετε τα αναγραφόμενα)

2 σχόλια:

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Έλα μωρέ τώρα και εσύ...Τα ίδια είπε. Ότι θέλει θα κάνει τι σε νοιάζει εσένα; Πάντως περιμένω και φέτος τη στιγμή της μεγάλης συγκίνισης. Όταν ο Πανίκας θα προσπαθήσει να πετάξει και πάλι τον μεγαλύτερο αετό τον Βαλκανίων. Αχ τι πάθος, τι μπριο τι συγκίνιση!Γιούπι!

ΠανωςΚ είπε...

Αυτή τη φορά θα ντυθεί ο ίδιος αετός και θα προσπαθήσει να πετάξει.
ΣΤο τέλος όμως θα μας πει το γνωστό άσμα του Νοτη περί του αετού...