18 Νοε 2008

Μιλώντας για ποδοσφαιρική αλητεία

Παραδείγματα έχουμε πολλά.
Να μερικά:



Ο συγκεκριμένος κύριος έχει κάνει πολλά αλλά θα θυμίσω αυτό με τον Κίνγκ του Ιονικού. Ο Καστίγιο τον κλωτσάει, ο Κίνγκ τον πιάνει από το λαιμό, ο Κίνγκ αποβάλλεται. Ο Καστίγιο τίποτα.






Για αυτά όμως ο κύριος όταν έφυγε από την Ελλάδα και την αγκαλιά του Σωκράτη έγινε αυτό:




















Πάμε μετά στο συγκεκριμένο κύριο Β: Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση το γλύψιμο που έπεσε έφερε μια τιμωρία στα εντελώς μαλακά.





















Ναι ο Γκαρσία έκανε μεγάλη βλακεία. Προκλήθηκε από τον άλλο βλάκα τον Ντιόγο και απάντησε με τον πλέον ηλίθιο και βλακώδη τρόπο. Έχουμε να κάνουμε με δυο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ποδοσφαιριστές, που αντέδρασαν σαν ηλίθιοι στη συγκεκριμένη φάση.
Ποιός πραγματικά προωθεί τη βία όμως;




Σώπα ρε....Θα του πάρουν το σκάλπ;;;

















Αααααααααααα Μαγκιά είναι δηλαδή;;;Μεγαλώστε το για να δείτε την επίσκεψη στον οδοντίατρο...

















Το...βαράω ξέρετε γιατί έχει τελίτσες έτσι...Τι να βαρέσει τώρα αυτός που είναι εδώ με τη μαμά του...Και είμαι σίγουρος ότι έτσι το είπε...
















Και το κορυφαίο όλων: ώπα ρε κακέ...σιγά τα αίματα...Ο ένας ευτυχώς τον κρατούσαν (που σιγά να μην τον έδερνε...γκάιντα θα τον έκανε ο Πάμπλο τον φλούφλη) και ο άλλος θα έβγαζε λέει πιστόλι...













Τι φίλαθλο πνεύμα!Τι ανωτερότητα!!Ούρα ρε βλάκες...


ΥΓ Παντελώς άσχετο αλλά ενδιαφέρον...δείτε αυτό και αυτό.

Αυτά...κατά τα άλλα πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!

3 σχόλια:

kostasK είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο γι'αυτό που γράφεις για τις εφημερίδες. Θα ήταν πολύ μάγκας όποιος Αθλ. Δικαστής καλούσε σε απολογία εφημερίδες (αλλά μετά θα βγαίνανε όλοι και θα μιλούσαν για καταπάτηση της Δημοκρατίας, ανάσταση του Ιωννίδη, η χούντα ξανά στ'αρματα και πάει λέγοντας) για πρόκληση βίας.

Όμως, εδώ που τα λέμε -και στο λέει παλιόγρια, έτσι- ο Ντιόγο, ναι ίσως θα έπρεπε να τιμωρηθεί κι αυτός, αλλά ρε συ άλλο πράγμα η "βρώμικη" αγκωνιά πάνω στο παιχνίδι (όσοι έπαιζαν ή παίζουν μπάλα καταλαβαίνουν νομίζω) και άλλο το επαγγελματικό-σε-κρατάω-κιόλας-μη-μου-φύγεις-μπουνίδι-στο-στομάχι. Ή μετά που τον κυνηγούσε για να τον πλακώσει (τρελό γέλιο η αστοχία του).

Anyway, αν δεν υπάρχουν και κάτι τέτοια να συντηρούν την κόντρα Αθ-Θεσ, τί κάνουμε? Μια ζωή θα μένετε στη κόντρα με τον Κούδα? πρέπει να βρεθεί νέος λόγος! :)))

Υ.Γ. Αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο....μην το ψάχνεις

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες. Ίσως οι φωτογραφίες που έβαλα πρώτα να σε μπέρδεψαν αλλά ακριβώς αυτό που λες ήθελα να καταδείξω τις εφημερίδες δηλαδή και πως χειρίζονται τα θέματα ανάλογα με το πως τους συμφέρει...σχωρα με αλλά την ώρα που το έγραφα είχα μόλις κοιμήσει τον μικρό ΠΑΟΚτσακο και ήμουν ράκος...

ΠανωςΚ είπε...

Ιωάννη, όταν βρεις χρόνο, διάβασε αυτό το κείμενο που έγραψε ο Εξόριστος στο Βερολινο, σχετικά με το θέμα. Με φάνηκε πολύ εύστοχο.

κλικ!