12 Δεκ 2008

ΕΓΚΛΗΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!!!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΛΙΑΝΙΣΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΗ.
ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ, ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΙΑΖΕΤΕ...

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΘΕΟΥΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΦΕΣΗ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ...

2 σχόλια:

Go_Go είπε...

Νομίζω φίλε μου ότι είσαι πολύ φορτισμένος. Δε νομίζω πως ζήτησε ποτέ η αστυνομία να βγουν οι διαδηλωτές στο δρόμο για να διεκδικήσουν δικαιώματα. Ούτε καν το κράτος το θέλει, όσο και αν εις άγραν ψήφων και εντυπώσεων διαλαλεί το αντίθετο. Ούτε ψάχνουν τί θα πουν οι νεολαίοι (αν κρίνω δε από εκείνο το τερατούργημα τη Βουλή των Εφήβων...).

Όσο για τη συγχώρεση των παιδιών, λυπάμαι που θα φανώ πεσιμίστρια, αλλά εγώ καμιά εμπιστοσύνη δεν τους έχω. Το πολύ πολύ να το ξεχάσουν το συντομότερο δυνατόν και να γίνουν συντηρητικότεροι των συντηρητικών. Ας μην είμαστε ρομαντικοί, η πλειονότητα αυτών των πιτσιρικάδων που χτες χτυπιόταν στους δρόμους και μούτζωνε τους αστυνομικούς, τα δικαστικά μέγαρα και τις τράπεζες, θα αρχίσουν ψηφίζοντας ΔΑΠ και θα γίνουν ωραιότατοι γιάπηδες.

Συγχωρέστε με, και γω σιχαίνομαι που το λέω τώρα... Ελπίζω τα γεγονότα να με διαψεύσουν και να μου χώσουν τον κυνισμό μου στον κώ...

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Ρε Gogo....τίποτα δε θα σου χωθεί στο κώλο μην ανησυχείς. Αλλά όχι και τόσο πεσιμισμό ρε γαμώ το μου...Δε λέω ότι η κοινωνία θα γίνει γαμάτη γιατί αυτοί οι μαθητές είναι στο δρόμο. Αλλά τουλάχιστο κάτι κινείται. Είχαν γίνει τόσα πολλά και κανείς δεν έλεγε τίποτα. Τουλάχιστο κάποιος λέει κάτι. Ο Πάνως Κ. θα μου πει τώρα με ποιο αποτέλεσμα. Ρε γαμώ το κάτι κινείται. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Να σου πω κάτι ρε Gogo; Ναι μάλλον έτσι θα γίνει. Θα βολευτούν και μετά μουρμού "Θα χαλαρώσεις και θα μπεις στη σειρά" που λένε και οι Τρύπες. Γιατί όσο είσαι μαθητής ή φοιτητής δε πιστεύεις ότι δεσμεύεσαι με τη δουλειά αργότερα αλλά έτσι είναι. Όλοι δεσμευτήκαμε και κλειστήκαμε στο καβούκι μας.
Τα παιδιά αυτά δείχνουν ΕΝΑ (όχι ΤΟ) δρόμο. Το αν θα ακολουθήσουμε όλοι οι υπόλοιποι είναι δικό μας θέμα. Εμείς θα κάνουμε αυτά τα παιδιά να λουφάξουν όπως έκαναν και οι μεγαλύτεροι από εμάς να λουφάξουμε. Γιατί κάναμε ένα αγώνα, ότι δεν έχει σημασία, αλλά ανταπόκριση από τους μεγάλους δεν είδαμε. Και ανταπόκριση δε σημαίνει να μας ικανοποιήσει η εξουσία τα αιτήματα μας, αλλά οι μεγαλύτεροι απο μας να μας συμπαρασταθούν. "Είμαστε μαζί σας" ας έλεγαν. Και ας μη βγει πουθενά. Οπότε κάτσαμε στα αυγά μας.
ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΑΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΠΙΔΕΣ Η ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΜΠΟΪΖ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Συγνώμη για τις φωνές στο τέλος αλλά είχε πατηθεί κατά λάθος το caps lock και τώρα βαριέμαι να σβήσω το κείμενο και να το ξαναγράψω.