12 Δεκ 2008

ΑΛΗΤΕΙΑ

Βασικά, ήθελα να τα χώσω σ' έναν δικηγόρο, αλλά βαρέθηκα. Το έκανα στη χθεσινή πορεία και εκτονώθηκα. Αυτό που θέλω όμως να τονίσω, και θα παρακαλούσα πολύ να διαδοθεί, είναι ότι κάποια γουρούνια των ΜΑΤ, χθες, μετά το τέλος της πορείας, έριξαν χημικά μέσα στο μετρό του Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός. Ήμουν εκεί, αυτόπτης μάρτυρας, όταν ο κόσμος έτρεχε να σωθεί και οι υπάλληλοι είχαν φρικάρει. Σημειώνω ότι γύρω στα 20 άτομα προσπαθούσαν να μείνει το μετρό ανοιχτό για κάποιο διάστημα, μιας και η κατάσταση είχε οξυνθεί επικίνδυνα, ενώ διαδηλωτές και περαστικοί προσπαθούσαν να φύγουν. Κάποιοι ηλικιωμένοι προστατεύτηκαν απ' τον κόσμο και πρόλαβαν να φύγουν πριν πέσουν τα χημικά.
Αυτά είναι εγκληματικά πράγματα. Κι εγκληματική είναι και η σιωπή των ΜΜΕ που απέκρυψαν το γεγονός (διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά μόνο στην σελίδα του Κούλογλου είδα κάτι), παρόλο που μιλήσαμε με πολλούς δημοσιογράφους μεγάλων καναλιών που ήταν εκεί (δεν αναφέρω κανάλια, γιατί οι απολύσεις είναι ante portas). Ενθαρρυντική η στήριξή τους, αλλά νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουν πιο δυναμικά.

2 σχόλια:

Daria είπε...

Το έχουν ξανακάνει κι άλλη φορά. Το 2006, στην πορεία του Φόρουμ, ένας ανεγκέφαλος ΜΑΤατζής έρριξε χημικά στο σταθμό των Αμπελοκήπων. Το πήραν χαμπάρι μόνο όσοι ήταν εκεί και τον έβγαλαν έξω σέρνοντας και βρίζοντάς τον.

Ioannis Skordopoutsoglou είπε...

Ήξερα ότι είναι παλαβοί και μούσκαροι. Αλλά τόσο;