27 Ιαν 2009

Και να ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό Τύπο, που λένε και στην τελεόραση

Εντάξει το έντυπο δεν είναι καθημερινό, ούτε και κυκλοφόρησε σήμερα. Αλλά όσοι... συχνάζετε στα αστυνομικά τμήματα, εφόσον βρείτε κάποια κόπια, διότι γίνεται ανάρπαστο, μην παραλείψετε να πάρετε ένα φύλλο του Αστυνομικού Βήματος (όχι, κείμενα του Πρετεντέρη δεν θα βρείτε, άλλωστε κάποια απ' τα άρθρα στο εν λόγω έντυπο είναι προοδευτικότερα αυτών που δημοσιεύει ο γνωστός δημοσιογραφος στο Σκέτο Βήμα).

Τεσπά, η είδηση είναι αυτή, για να μην τα γράφω εγώ, διότι βαριέμαι. (αμα θέτε, κάντε κλικ απάνω στη φωτό, μεγαλώνει αρκετά ώστε να είναι ευανάγνωστο και το κείμεο του πρωτοσέλιδου)

3 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Διαβάζω στο λινκ σου «Με κεντρικό τίτλο “Η ξεφτίλα - Μαύρος Δεκέμβρης”, κάνουν λόγο για “ανυπαρξία του σώματος” στα επεισόδια του Δεκεμβρίου που ακολούθησαν τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.»
Δηλαδή μέχρι και τη δολοφονία όλα καλά;
Παρακάτω λένε ότι μετά τη δολοφονία η ηγεσία ήταν απούσα. Ενώ τώρα που έχ'νε στιβαρή ηγεσία πάνε καλά;

Ανώνυμος είπε...

Ακολουθώντας τη συμβουλή του ΠανωςΚ βρήκα το Αστυνομικό Βήμα κι άρχισα να το διαβάζω. Παραθέτω ενδεικτικό απόσπασμα από κείμενο ενός αστυφύλακα:
«Ο άτυπος λιθοβολισμός των κατηγορουμένων για ανθρωποκτονία ειδικών φρουρών, των οικογενειών τους αλλά και ολόκληρου του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και των οικογενειών τους κινείται σε ένα βδελυρό, αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο δρόμο, όπου καταργείται κάθε αντικειμενική κρίση, ανθρώπινο συναίσθημα και μετριοπαθής διάθεση».

Μετά από αυτό (και κάποια άλλα) προλαβαίνω – δεν προλαβαίνω να πάρω χάπια.
Ταράχτηκα τόσο που εντόπισα λάθος στο κείμενο του αλάνθαστου ΠανωςΚ: (αμα θέτε, κάντε κλικ απάνω στη φωτό, μεγαλώνει αρκετά ώστε να είναι ευανάγνωστο και το κείμεο του πρωτοσέλιδου)

Χριστίνα Ανέφελη είπε...

Με κάτι τέτοια, θα τα χρειαστώ κι εγώ τα χάπια στο τέλος.