13 Ιουλ 2009

Νους ασθενής εν σώματι στρουμπουλώ

Αυτός που εμπνεύστηκε το chess boxing, μπορεί να ήθελε να αναδείξει την απόλυτη σωματική και πνευματική αρμονία, ωστόσο σίγουρα η ιδέα του μόνο αρρωστημένη μπορεί να χαρακτηριστεί.



Οσοι αγωνιάτε για την έκβαση της αναμέτρησης, μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο και τελευταίο μέρος εδώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μιλάμε, "αυτός που εμπνεύστηκε το chess boxing", διαβάζω, και αμέσως μου'ρχεται στο νου ο Ενκί Μπιλάλ και το "Ισημερινό Ψύχος", που το ξαναθυμήθηκα και πρόσφατα. Και κοιτάζω λοιπόν στο λινκάκι, και όντως, ο Ολλανδός που το εμπνεύστηκε πήρε την ιδέα από κει. Τι να πω τώρα. Πάντως με τον φίλο μου που παίζουμε ιντερνετικό σκάκι, είχαμε παίξει και μπουνιές μια-δυο φορές στη ζωή μας.

ΠανωςΚ είπε...

Εντέλει Δύτη, τα πάντα συνδέονται (καλό είναι βέβαια να διαβάζω κι εγώ τα λινκ που δίνω, διότι αν το είχα διαβάσει θα το είχε προσέξει το περί Μπιλάλ).

Ασχετο: Σκέφτομαι να εφευερω κι εγώ δύο αγωνισματα, το sex-boxing, ευνόητο, ενας γύρος σεξ, ένας γύρος μποξ, όποιος όμως δοκιμάσει να κάνει και τα δύο σε ένα γύρο (δηλ. σεξ και ξύλο) θα αποβάλλεται με ντισκαλιφιέ.
Επίσης σκέφτομαι και την προοπτική ανάπτυξης ειδικά στην Ελλάδα του φαλλοντισμού παραλίας: Ο πυρκαυλος έλλην μασίστας σφίχτερμαν της παραλίας παίρνει φόρα για να δει πόσο μακριά θα προσγειωθεί με τον φαλλό του στην άμμο!