9 Οκτ 2009

Το ήξερε η Μαρία;

Κατά πως φαίνεται, η συντρόφισσα Δαμανάκη κάτι ήξερε για τα πλάνα του αντιεξουσιαστή υπουργού Προστασίας του Πολίτη (ούτε χιούμορ δεν έχουν οι Πασοκοι) και για αυτό αρνήθηκε να πάρει θέση. Βρέθηκε, όμως, ο Σπύρος Βούγιας, γνωστός για το ήθος του από την εποχή που διεκδικούσε το δήμο Θεσσαλονίκης, να αναλάβει υφυπουργός δίπλα στο δημοκράτη Χρυσοχοΐδη. Από το πρώτο 24ωρο φροντίζουν να δείξουν ποιοι είναι. Δεκάδες προσαγωγές και διήμερη καταστολή στα Εξάρχεια. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία του ΠΑΣΟΚ της καταστολής δε θα πρεπει να εκπλήσσονται. Όσο για το Χρυσοχοΐδη, το δημοσιέυμα του Ριζοσπάστη από το 2001 τα λέει όλα για το πόσο σοβαρα παίρνει το ρόλο του αρχηγού των ταγμάτων ασφάλειας-προστασίας του πολίτη.

Εδώ οι αστειότητες του Βούγια περί "εστίας ανομίας" στα Εξάρχεια.
Εδώ μαρτυρία προσαχθέντα κατά το χθεσινό αστυνομικό πογκρόμ.
Εδώ και εδώ η δράση του ΠΑΣΟΚ στο ζήτημα του ασύλου και των εξαρχείων (για να μην ξεχνάμε τι εστί ΜΠΑΤΣΟΚ).

Υπενθυμίζουμε:
Επιχείριση Αρετή
Χημείο 95
Καλτεζάς
Αντώνης Δροσογιάννης
Πολυτεχνείο 95

15 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Τόχε πει ο Μανόλης ο Ρασούλης:
Πότε Βούγιας, πότε Κούγιας...
πριν από χρόοοοονιαααααα!

ΠανωςΚ είπε...

Προσθέτω:
Μπάτσοι τουΒούγια δολοφόνοι!
και...
Σήκω για να δεις Ανδρεα
τα παιδιά του Αρκουδέα!

Ανώνυμος είπε...

Ψάχνουν τους δράστες της επίθεσης κατά της Κούνεβα, γιαυτό οι προσαγωγές.

Αρκουδέας είπε...

Ναι το είπε άλλωστε ο Γιωργάκης. "Είμαι και εγώ η Κούνεβα. Έχω δουλέψει καθαρίστρια στη Σουηδία".
Φαντάζομαι θα έχει συρθεί και στην ασφάλεια ενώ έπινε τον καφέ του με φίλους του, θα έχει υποστεί εξευτελιστικές ερωτήσεις και σωματικούς ελέγχους χωρίς λόγο από την αστυνομία στο δρόμο κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

(εκειός ο Οικονομάκης της ΟΙΚΟΜΕΤ είναι ακόμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να υποθέσω;)

Ανώνυμος είπε...

Ωχ τώρα το πρόσεξα. Σαλαντίνε διαβάζεις Ριζοσπάστη;! και ήδη από το 2001;;!!!

k1 είπε...

Άρα, τo νέο σύνθημα θα είναι "μπάτσοι, γουρούνια, προστάτες του πολίτη";

αρσεν είπε...

αυτες οι ηθικές αναστολές από το παρελθόν που έρχονται να στοιχειώσουν τους καημένους τους βουλευτές έχουν πολύ πλάκα...

Ανώνυμος είπε...

χθες το βράδυ ο διάσελος έπινε αμέριμνος τη μπύρα του στη μπάρα του μύλου, γωνία ναυαρίνου και ζωοδόχου πηγής και γλωσσοκοπάναγε για τη νοτιοαμερικάνικη ποίηση, την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος του Ανταρσύα ή τις πεζογραφικές επιδόσεις του nick cave όταν δύο δοιμιρίες των ματ, μια ντουζίνα ασφαλίτες με πολιτικά και μια ομάδα δελτάδων κατέλαβαν εξ απίνης το οπτικό του πεδίο, το οποίο ακόμα δεν είχε θολώσει η κατανάλωση αλκοόλ. δίπλα του συμπαθής πενηντάρης κύριος, συμπότης και ομόμπαρος επιδόθηκε μάλλον επιτυχώς σε πληθώρα καυστικών σχολίων για πασόκους, μπάτσους, ανανήψαντες αριστερούς και άγριους νεολαίους των βορείων προαστείων. οι μπάτσοι μετά από κάνα εικοσάλεπτο αποχώρησαν, αφήνοντας πίσω τους μια ανυπόφορη οσμή σάπιου χειρινού κρέατος και πασοκίλας. ο διάσελος αναζήτησε κάποια άλλη φιλόξενη μπάρα για να συνεχίσει την περιπλάνησή του, στους άγιους τόπους του οινοπνεύματος.

nikolakisdiaselos είπε...

...Αφού πρώτα επισκέφτηκε ευλαβικά με έναν ανώνυμο δύο κεντρικά βιβλιοπωλεία, περιχαρής και κάθιδρος, για να εξαγνιστεί απ' τη δυσωδία των μπάτσων και κεντροσοσιαλιστών. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ανώνυμος του έκανε ένα εκπληκτικό δώρο, ένα βιβλίο το οποίο προκαλούσε τους σιελογόνους αδένες του διάσελου καιρό τώρα, και πλέον αφου φρόντισε αρκετά για την αποκατάσταση της αισθητικής ηρεμίας, αναρωτιόταν μαζί με δύο ανώνυμους και έναν ειδικό νίντζα για την αυτεξουσιότητα των βιβλιοεπιλογών τους, βουτώντας τα δαχτυλάκια τους στο jameson, και θαυμάζοντας για άλλη μια φορά την επιδράση του Τσάντλερ στις κακιές, ανήθικες, και αλκοολικές τους έξεις...(σαλαδίνε, όχι του Τσάντλερ απ' τα φιλαράκια, θυμάσαι γέλια;)

Go_Go είπε...

Τζααα, το τσέπωσες το δωράκι σου πάλι Διασελο-μουσίτσα... Τί έκανες πάλι; Το αιλουροειδές μοντέλο για να προπονείται ο ειδικός νίντζα;

Σνίτσελ Χόφμαν είπε...

Αυτή η ιστορία με τον Διάσελο πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Δεν τολμά να πει μιαν λέξι ο πτωχός ο άνθρωπας και κατευθείαν του την πέφτετε όλοι.
Διάσελε, ύψωσε το ανάστημά σου και βγάλτα όλων τα άπλυτα στη φόρα!

nikolakisdiaselos είπε...

στο νέο μου βιβλίο, ο καθρέφτης του γυμνοσάλιαγκα, θα αποκαλύψω τα πάντα...ως τότε, δεν θα ασχοληθώ...

Γυμνός σαν Λιάγκας είπε...

Φέρε πίσω τον καθρέφτη μου ρε!

nikolakisdiaselos είπε...

ενσωματωμένος σε σένα είναι, ή μάλλον, σε όλους μας...