2 Ιαν 2011

Τουρλουμπούκιον, το ιδεολογικοεορταστικόν

ΠΑΣΟΚ αγαπά μετανάστες. Κάνει και σχετικό νομοσχέδιο. ΛΑΟΣ τα χώνει στο ΠΑΣΟΚ που αγαπά μετανάστες. ΛΑΟΣ στηρίζει ΠΑΣΟΚ στο μνημόνιο. ΠΑΣΟΚ διά Θ.Παγκάλου αναγνωρίζει ΛΑΟΣ ως την μόνην σοβαρήν και υπεύθυνην αντιπολίτευσιν. ΠΑΣΟΚ διά Χρ.Παπουτσή υψώνει φράκτες και ετοιμάζει πολιτισμένα, σοσιαλιστικά, δημοκρατικά πογκρόμ κατά μεταναστών. Ενα ακόμη δάκρυ κυλάει στο μάγουλο του Βούγια. Πέφτει να συναντήσει τα υπόλοιπα που 'χει κατά καιρούς χύσει, λίμνη σχηματίζουν πικρή για τον Γιωργάκη να κάνει εξάσκηση στο κανόε καγιάκ. Ο Πάγκαλος έχει βαρυστομαχιά. Πέρδεται και ρεύεται μακαρίως. Ο Παμπούκης ανάβει τσιγάρο μέσα στου Μαξίμου. Ο Γερουλάνος βλέπει παραστάσεις και δείχνει ωραία στο φακό. Η Βασούλα καταθέτει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Στη σχετική ψηφορία στηρίζει την κυβέρνηση. Ο Μίμης Ανδρουλάκης, προσκεκλημένος στο Κρήτη Τιβί, απευθύνει κάλεσμα για ξεσηκωμό των γερμανών εργατών κατά της σατανικής Μέρκελ ως ενδειξη αλληλεγγύης στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα.

Αφεντικό δεν καταβάλλει το δώρο στους εργαζομένους. Οι εργαζόμενοι καταφεύγουν στο τοπικό εργατικό κέντρο. "Σας χρωστάει πέρα από το δώρο τίποτε άλλο; Όχι; Ε τότε μήπως να τον βοηθούσατε κι εσείς λίγο ρε παιδιά;". Τ' αφεντικό κλαίγεται στους εργαζόμενους. Τελικά βρίσκεται μία κάποια λύσις. Οι εργαζόμενοι υπογράφουν ότι καταβλήθηκε το δώρο. Θα το πάρουν σε εβδομαδιαίες δόσεις των εκατό ευρώ.

Και να το ξέρεις, άμα σού διαρρήξουν το σπίτι, ξένοι το κάνανε ή ναρκομανείς, ή και τα δύο. Τουλάχιστον από την κρίση ένα καλό θα βγει: οι ξένοι φεύγουν. Οσους δεν φύγουν θα τους διώξει ο Παπουτσής. Και αφού ξεμπερδέψει με τους ξένους, θα περιλάβει και τους ναρκομανείς. Και μετά κανείς δεν θα κάνει μπούκες στα σπίτια μας. Διότι πολυτιμότερο απ' την πλάσμα τηλεόρασή μας τίποτε δεν έχουμε.

5 σχόλια:

πακιμποη είπε...

και ο χατζηπαναγης θα ήταν μεγάλος παίχτης αν δεν ήταν τα συφέροντα. αυτό ξέχασες να το βάλεις

kostasK είπε...

Ο Βάσια ήταν όντως μεγάλος παίχτης, ασχέτως συφερόντων, όλα κι όλα!!

αξά, τα λες αυτά επειδή η πλάσμα σου είναι σίγουρα μικρότερη από τη δική μου και ζηλεύεις.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και πάντα θα έχουμε τη δυνατότητα να αρνηθούμε σε προσωπικό πρώτα επίπεδο ακόμα και την καλημέρα σε όσους συμμετέχουν σε αυτό το θανατηφόρο παιχνίδι νομής εξουσίας. Από τον ρουφιάνο περιπτερά μέχρι τον μπάτσο πρώην συμμαθητή μας.

Και στην εύλογη απορία τού "τι έγινε ρε μαλάκα και δεν μου μιλάς" η απάντηση είναι "κύριος, διάλεξες στρατόπεδο, το ξέρεις δεν το ξέρεις, γι αυτό άντε και γαμήσου".

Να δω πότε θα το εκτοξεύσω να ησυχάσουν κάτι μαυροκόκκινες ψυχές εκεί προς Ισπανία μεριά...

Τσημ

kapetanios είπε...

Καλημέρα πανωκάτε και εύχομαι να μην σου κλέψουν οι μπουκαδόροι την πλάσμα-τουλάχιστον φέτος :)
Δεν ξέρω βέβαια εάν την γλυτώσεις από του φοροκωνσταντίνου τα δόντια!

Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα το πάρουν τελικά, έστω και με δόσεις, οι εργαζόμενοι όλο το δώρο?

demetrat είπε...

ένστασις
ο πάγκαλος περδόμενος και ρευόμενος ήταν λάστ γίαρ.
Τώρα έχουμε και σκατοβολές.
(ρε συ ; ξες γιά Γερουλάνο κάτι;πες πες )
δ