17 Απρ 2015

Side project, 13.596 λέξεων νομίζω

Στις 29 Ιουνίου 2013, δεν θυμάμαι γιατί, έφτιαξα ένα άλλο ιστολόγιο.  (Ξέρω-ξέρω, πολύ ελεύθερο χρόνο έχω, ε;)

Το βάφτισα another time, another place.

Οι χαζομάρες που ανέβαζα εκεί ήταν όλες ανυπόγραφες. Ακόμη και σήμερα δεν φαίνεται όνομα συντάκτη, ούτε υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να το συνδέει με μένα.

Οι χαζομάρες που ανέβαζα εκεί σταδιακά απέκτησαν κοινή μορφή και περιεχόμενο. Εστω και κάπως άτακτα, η μια χαζομάρα φαινόταν να συνεχίζει απ' εκεί που σταμάτησε η άλλη.

Κάποια στιγμή, όπως συνήθως συμβαίνει, ξέμεινα από χαζομάρες.

Στις 28 Αυγούστου 2013 έγραψα ουσιαστικά την τελευταία χαζομάρα εκεί πέρα.
Ακολούθησαν δύο ακόμη πιο χαζομάρες, που όμως κι ως χαζομάρες ήταν παντελώς ανάξιες λόγου.

Στις 25 Νοεμβρίου 2014, χωρίς προφανή λόγο και αιτία, έβαλα αυτές τις χαζομάρες σε ένα αρχείο ντοκ, διόρθωσα κάποιες χαζότερες χαζομάρες και άφησα το αρχείο ντοκ στην έγγραφά μου, να κάθεται και να ξύνει τα αρχίδια του.

Επειδή αδυνατώ να πάρω στα σοβαρά εκείνη τη χαζομάρα και να ασχοληθώ παραπάνω μαζί της, την δημοσιεύω εδώ, δεκατρείς χιλιάδες λέξεις και κάτι ψιλά, σε σελίδα (κοίτα στη δεξιά στήλη) του παρόντος μπλογκ με τίτλο «Μανώλης».

Αν έχεις κι εσύ πολύ χρόνο στη διάθεσή σου διάβασέ την τη χαζομάρα μου, την οποία καθόλου δεν επιμελήθηκα, ούτε και την μορφοποίησα, ούτε καν φρόντισα να τη δώσω μια κάποια συνοχή. Ουδεμία φιλοδοξία τη διακρίνει. Αν κάτι τη διακρίνει είναι κάποια φοβούμαι ατυχέστατα αποσπάσματα σχετικά με την ψυχική υγεία, εξαιτίας της άγνοιας και της επιπολαιότητάς μου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: